Белот за iOS

 

Белотът по време на разработката за iOS преди няколко месеца

Белотът по време на разработката за iOS преди няколко месеца

След 7 месеца портване, на 1 декември пуснахме белота за iOS.

Като основни инструменти използвахме LibGdx и RoboVM. Тази комбинация позволява програми написани на Java да се компилират за iOS платформа. Това улесни нещата по отношение на пренаписването на основни компоненти в играта. Някои от тях изобщо нямаше нужда да се пипат и работеха out-of-the-box, но с други положението не беше толкова добро.

Най-много време и усилия отне пренаписването на потребителския интерфейс и екраните за Настройки, Статистика и всички диалогови прозорци в играта. Тъй като в Андроид версията използваме стандартните класове и прозорци на операционната система, нямаше как да ги преизползваме в iOS защото тези класове просто не съществуват там.

Като цяло сме доволни от резултата, но все още има неща за оправяне. Например, няма разбивка по ръце в края на раздаването, няма анимация при спечелване на раздаване, някои графики и шрифтове са леко назъбени при някои устройства. Това ще бъдат приоритетите за следващите най-скорошни версии.

Ще се радваме ако я пробвате, споделите с приятели и ни пишете за проблеми, подобрения и въпроси! Пишете ни на support@middlehut.com или androidbelot@gmail.com.

Весели празници и весело посрещане на новата 2016 година!
Екипът на Middle Hut

Download on the AppStore

2 Comments

 1. Тихомир

  Много ми харесва вашето проложение за белот. Но проблема дойде от това , че по време на игра спираше, някакъв бъг се получаваше и трябваше да го затворя и после пак на ново и така се разваляше текущото разиграване. Реших да го изтрия и исталирал на ново, но така и немога да го намеря в appstore . А през сайта ви ми казва, че не достъпен за мийта страна. Бихте ли ми казали дали има начин пак да си го исталирам на iPhone (6)

  1. middlehut

   Здравейте! За съжаление Apple махнаха играта от AppStore. Ако искате вижте следния линк за повече информация: https://www.middlehut.com/2018/09/13/belot-taken-down-from-apple-appstore/

   Ако преди сте я инсталирали на ваш телефон, сега може да се достъпи от секцията Покупки/Purchases. Това се намира в AppStore приложението, като кликнете върху вашата профилна картинка (аватар) и след това Покупки (Purchases). Засега може да се свали само от там, а в бъдеще се надяваме, че ще успеем да разрешим проблема с Apple.

   Поздрави!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *