Белот 1.10.3

Пуснахме новата версия на белота 1.10.3 в маркета.

В нея има някои значителни промени в показването на реклами, наложили се заради препоръки и изисквания от Admob. Премахнахме рекламите при изход от играта и рекламите, които се показваха при връщане в играта след прекъсване от телефонно обаждане (return from background). Заменихме ги с една нова реклама, която се показва след 5-тото раздаване в една игра. Така в играта останаха реклами на две места – една след 5-тото раздаване и една след края на играта (151). Като брой импресии, показваните реклами са сравнително същите като преди, но е променено мястото в което се показват. Ще наблюдаваме как това влияе на играта и ако има проблеми ще мислим за по-добро решение в бъдеще.

Друго ново е, че добавихме избор за персонализирани/неперсонализирани реклами спрямо GDPR изискванията на ЕС. В момента виждаме, че има дребен бъг с това и съвсем скоро ще пуснем patch версия, която го оправя.

Благодарим ви за отзивите и препоръките. Надяваме се да пишете за всичко, което ви харесва или не ви харесва, без значение дали е свързано с новите промени или по-общо с играта.

Поздрави!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *