Белот 1.12.0

Новата версия е в Google Play с многобройни подобрения в играта на компютърните играчи.

Оправили сме доста грешки, за които ни писаха играчи и за първи път имаме напредък по една тема, за която получаваме писма и коментари от години. Това е сигнализирането към партньора чрез чистене на карти. Засега е експериментално и ще работи само за “всичко коз”” и “без коз”.

Друга интересна промяна има в анонсите и играта, когато е включена опцията “Последният го вика” или “Африканските анонси”. В случай, че играчът който е длъжен да обяви анонс няма достатъчно силни карти за нищо, той винаги ще обяви “Спатия”, за да сигнализира на партньора си, че е слаб навсякъде. Съответно партньорът няма да тръгва да избива козове, ако е под ръка тъй като е вероятно партньорът да не е силен на боя.

Добавихме и нова опция в Настройки, с която може да бъде намален шансът на противниците да имат каре в картите си. Преди време бяхме пуснали анкета и 35% от играчите гласуваха, че искат да има такава възможност. Опцията не е автоматично включена, така че ако искате да я използвате трябва да я цъкнете в екрана с Настройки.

Тъй като в тази версия има известен брой промени в играта на компютърните играчи, е възможно и да се появят проблеми, които не сме открили с тестване. Ако видите нещо нередно не се колебайте да ни пишете.

Поздрави и бъдете здрави!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *